lauantai 8. toukokuuta 2010

Clash of the TITANS!

Jipidijeiiii! Tässä kuussa ollaan räppipäissään, ja syystä! Huhtikuussa oli todellinen historiallinen tapahtuma, maailman ensimmäinen suomiräppiklubi ja tämä saikin allekirjoittaneen (ja monen muunkin) niin hulluihin räppisfääreihin että sukat pois! Kultabassokerho-klubi oli todellinen menestys, toivon erittäin hartaasti että niitä tulee vielä lisää, ei väliä että onko itse siellä keikalla vai ei. Se paljon puhuttu ja peräänkuulutettu, mutta harvoin nähty, yhteenkuuluvuuden tunne oli todellakin käsinkosketeltavissa 6. linjalla 4.4. herran vuonna 2010 :)

Tästä intoutuneena otinkin sitten teemaksi Kultabassokerhon, joka tuppaakin näitä kuukausi-biisejä soittelemaan kerran kuussa, olen siitä kiitollinen! Hetken jo leikittelin ajatuksella että olisin pyytänyt itse Jii-Peen feattaamaan biisiin, mutta totesin sen menevän jo ehkä hieman liian pitkälle. Olen myöskin pitkään harmitellut DJ Kpian (aka DJ Whatshisname aka DJ Solosen DJ) tausta-alailua ja päätin pyytää hänet feattaamaan Huhtikuun biisiin, onhan hän kuitenkin suomiräpein DJ ketä tiedän. Ei haittaa että kyseinen kaveri on myös kovin skrätsi-DJ ketä tiedän...

Aihepiiri oli sinällään helppo rajata, mistä muusta tässä nyt on puhuttu kuin tuhkamassoista taivailla, kavereista jumissa maailmalla kuka missäkin kun lentokoneet eivät kulje, ja tietysti myös Suomen hallituksen Bätmänin & Ryydmanin eli Kataisen & Vanhasen budjettitoilailuista. Kuinka vaikeaa se on nähdä Illuminatin lankojen johtavan IMF:ään joka vetelee omiaan pois, aina tietyin väliajoin. Taisi joku nyt mennä laittamaan nimensä paperiin mihin ei oisi kannattanut, ja nyt on sitten myöhäistä itkeä. No, niinku Rudi sanois, sellast se on.

Biittihän tällä kertaa on aika loogisesti tuo jo ennestään tuttu KBK-jinglen biitti, mihin alunperin Solonen sylkäsi jinkku-riimit. Olis se nyt ollu aika sääli jättää noinkin kingi biitti käyttämättä ihan oikeassa biisissä, ja pakkohan se oli itse tehdä ennenkuin Solonen tai joku muu siihen kerkeää tekemään. Oma biitti, omat bileet :)

Ens kuussa sitten luvassa taas ihan oikeita ämseitä! Loppuu tämä oman perseenreiän kutittelu!

Olkaa hyvä,

X23 & DJ Kpia - Huhtikuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti