tiistai 1. kesäkuuta 2010

Toukokuu on VIHREE

Eikä mikää vitun keltanen!

Aivan hullun hyvä Toukokuu, täytyy sanoa heti alkuun. Kesä tuli niin että naama räjähti ja sukat suli, kaliaa tuli otettua ja aurinkoa siinä samassa, Tavastian lava tuli rokattua Solobuin ja Illuminaatti-Timpexin kanssa niin rajusti että krapula kesti kolme päivää *augh* ... kaikinpuolin pelkkää parhautta.

Biisin aiheitakin oli sen verran että joutui tiivistämään melkein laini per aihe, yksi uutinen kuitenki ylitti surullisuudessaan kaiken kivan ja hauskan, Ronnie James Dio on poissa keskuudestamme. Satuinkin juuri Toukokuussa katsomaan uudestaan mahtavan elokuvan, jossa Ronniekin oli pienessä (mutta tärkeässä) osassa, Tenacious D - Pick of Destiny. Suosittelen jos joku ei vielä ole sattunut katsomaan!

Vieraaksi tuli tällä kertaa kansan suuri suosikki Asa, joka oli lupautunut tekemään träkin jo Tammikuussa mutta vasta nyt tuli sopiva hetki, ja erittäin hyvä että vasta nyt, biisi tuskin olisi ollut ihan näin rätväkkä jossain Helmikuun kooma-jumituksissa. Studiosessiosta sen verran että siellä oli HELVETIN hauskaa, illasta totesimme vielä että biisi ei ole täydellinen ellemme pyydä mestoille lisää porukkaa, joten päädyimmekin soittamaan paikalle kaikista ihmisistä Puppamiehen, soittamaan meille punk-kitarasoolon! Hyvin suoriutui mies tehtävästään, eikä kakonut yhtään. Voin sanoa että kivuttomin kuukausibiisi tähän mennessä :)

No jos niitä aiheita nyt vielä käydään läpi niin joo, Keskustapuolue lähetteli puolueeseen kuulumattomille ihmisille puoluepasseja (DORKAT!), Tuppeensahattu-Matti höpötteli taas jotain puutaheinää eronsa syistä, Bangkokissa pantiin ihmisiä kylmäksi, British Petroleum jatkoi yritystä tuhota koko maapallon ekosysteemi, lätkän MM-kisat ja Euroviisut meni perseelleen odotetusti, 50 cent laihtui jonku rapsakat 90 kiloa ja jenkkisotilaita on nyt Toukokuussa kuollu vuoden 2002 jälkeen Afganistanissa täysi tonni, onnea vaan sinne ameriikan suuntaan!

Niin ja kuka ei jaksanut lukea yo. wall-of-textiä läpi, niin SEN SOOLON SOITTI PUPPA J :)

Olkaatten hyviä,

Asa & X23 - Toukokuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti