maanantai 19. heinäkuuta 2010

Vitut muusta nyt katotaan futista

No joo nyttehän ne kisat ovat jo loppuneet kun allekirjoittanut on hieman myöhässä kaiken suhteen, mutta luulen että karman laki oli asialla, tästä biisistä ei olis tullut näin hyvää jos sitä ei oltaisi tehty juuri sinä päivänä kun se tehtiin. Joutukin sitten vähän leikkimään roolileikkejä ja asettamaan kellonsa pari viikkoa taaksepäin, toisaalta aika sama, aiheet oli niin hyvät jo kesäkuussa että niistä oli helppo lähteä työstämään tuon Miettisen pojan kanssa.

Sanottakoon nyt tähän väliin että myöhästyminen johtui omasta ulkomaanreissustani, käytiin paremman puoliskon kanssa Italiassa toivomassa että josko päästäisiin katsomaan Italian loppupelejä siellä natiivien joukossa, yllättävää kyllä että kun Italia putosi niin siellä ei paikallista väestöä paljon napannut tsiigata futista, keskittyivät lähinnä viinin lipittämiseen!

No mutta, tällä kertaa oli suhteellisen ainutlaatuiset aiheet, kuninkaalliset häät, ja tietysti 'turhaa kohua herättänyt' isku Pride-kulkueeseen. Luulen että hämminki-Hemming saattaa vielä päästä seuraavaankin biisiin, sen verran paskaa läppää tuntuu muijalta lähtevän edelleen... Israelissa rähistiin, Kirgistanissa puhdistettiin rotua ja Islannin pääministeri meni homo-naimisiin. Ai niin, ja MATTI VANHANEN EROSI WHOOT WHOOT :D ...Kuukauden vierailija oli itseasiassa sovittu tälle kuulle jo helmikuussa kun kuultiin että Matti-rukan ero astuisi tällöin voimaan, kokemuksesta tiedän että kukaan ei varmasti Suomessa vihaa Vanhasta ja Kepulaisia allekirjoittanutta enemmän kuin Paleface. Ja KYLLÄ KANNATTI.

Mahtoikohan mikään kesäkuussa jakaa enemmän mielipiteitä kahtia, kuin vuvuzela-torvi? Tuskin mikään aihe ansaitsi paikkaansa biisissä paremmin.

Pidemmittä puheitta, tämmöstä kakkaa tällä kertaa!

Olkaatten hjuvia,

X23 & Paleface - Kesäkuu

3 kommenttia:

  1. Matti menetti kepun palkkaaman escorttinsa, mikä kuului sapluunaan.

    k-possu

    VastaaPoista
  2. ohhoh. hypin tasajalkaa. kahvit ryöpähti pitkin näppäimistöä ja croissantit lensi lattioille.

    Loistavaa, loistavaa.

    VastaaPoista