lauantai 7. elokuuta 2010

PIPEFESTTTRRGRHGRHGHLL

Novvvittuparasta.

Vuosiin ei olekkaan tätä tullut tehtyä, ehtaa kännisessiota! Osa ei edes muista räpänneensä, sen verran soosissa tuli sitten oltua Pipen kolmantena päivänä. Mökkiin kyhättiin kannettava studio; Presonus, kaksi mäkkiä, tuplalevarit, mikki, monitoreina toimi Solosen valtava boombox. Aitouden säilyttämiseksi mikki oli dynaaminen mikki, ja verset nauhotettiin käsivaralta. Kaikki tehtiin hyvin nopeasti ja spontaanisti mutta niin sitä hyvää yleensä tuleekin, ihan niin rupiselta biisi ei kuulosta kuin tällä selostuksella voisi odottaa!

Jokainen muisti sentään jotain silloin viimeistä päivää vetelevältä Heinäkuulta... Jengiä tapettiin, Venäjä liekehti, Suomessa oli VITUN lämmintä, Espanja valitettavasti voitti maailmanmestaruuden, Saksassa oli Splash-festarit, Wu-tang Clan kävi suomessa, ja mitäs muuta... niiii PIPEFEST! Moni tuntui olevan sitä mieltä että nämä olivat parhaat Paipit koskaan.

Niin ja ketä siinä biisissä siis on?

Olkaatten hyvä!

X23 f. Flaidis, Pekkajäbä, Alamaa, Solonen, Kosola, McArthur, Casper, Tembe, Eetee, Veejay - Heinäkuu

1 kommentti:

  1. Huikaisevan hyvää materiaalia. Nosti vanhat omat suomiräppiajat mieleen ja nyt sitten taitaakin olla jälleen uudelleen koukussa. Kiitos tästä, innolla odottaen lisää materiaalia.

    VastaaPoista