perjantai 10. syyskuuta 2010

CIA yrittää tappaa mun viikset

EloKHUUU!

Pitkäksi meni taas. Joskus on vaan niin että aikataulut ei natsaa vaikka ne kuinka hyvin suunnittelee, noh, perillä ollaan taas kerran, vähän aikaa.

Elokuun vieraana on tällä kertaa siis suomihiphop-legenda Mikrofonistit! Elokuussa saatiin muutenkin nauhotettua viimein MFN:n debyyttialbumi(!) valmiiksi, joten mikäs sen sopivampi vieras. Tällä biisillä ei tietenkään ole muuta tekemistä sen levyn kanssa, mitä nyt samat artistit. MC Varas tuossa kyseli jo kesällä aiemmin että hänet voisi parittaa johonkin kuukausibiisiin jonkun erittäin skillin ämseen kanssa, muutaman kuukauden mietittyäni keksin että tarpeeksi skilli ja tyyliltään sopiva ämsee voisi olla Hahmo, MFN:n toinen osapuoli... ahhah! Ja hyvähän siitä tuli.

Jälleen kerran kertailtiin säätiloja, tulvia, kaikennäkösiä lopunajan merkkejä. Matti Nykänen lähti istumaan jälleen kerran, hienoa Matti! Mängi pääsee myymään taas pari FREE MASA-paitaa. Suomen pitäisi olla tilastojen mukaan paras paikka elää maailmassa... välillä kuumottaa että mitenhän asiat sitten muualla on. Chilen San Josessa kaivos sortui ja 33 kaivosmiestä jäi jumiin maan alle. Kun heihin saatiin yhteys, ensimmäinen asia mitä he pyysivät, oli viinaa. Arvostettavan aitoa! Jos joutuu viettämään pahimmillaan 5kk maan alla pimeässä niin ei sitä kyllä selvinpäin kestä.

Legendaarisen Wikileaks-sivuston Julian Assange joutui Ruotsissa seksisekoiluihin ja väitti CIA:n jahtaavan häntä seksiansoilla. CIA vastasi, että edes he eivät ole viiden ikävuoden jälkeen puhkoneet kenenkään kondoomeja. Tai antaneet kenellekkään klamydiaa. Mitäs muuta... niin, se joka syksyinen tv-illan inhokki/suosikki alkoi, en mainitse edes nimeltä, ettei Isonveljen avainsana-hakurobotti vilkuta punaista. Helteet loppu ja koulutkin alko, tuon lainin baittasin vaimokkeelta suoraan. Niin, ja Ramadan.

Kesän menobiiseistä oli pakko siirtyä taas johonkin vähän hiphopimpaan, kaksi nopeaa biisiä (ja syyskuu) vaativat vähän hitaampaa tempoa. Ens kuussa taas jotain aivan muuta!

Olkaas huvia!

X23 & Mikrofonistit - Elokuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti