maanantai 15. marraskuuta 2010

AINA MYÖHÄSSÄ

Joo perussettiä, vähän liikaa duunia ja liian vähän aikaa. Ei auta valittaa, iteppähän soppani keitin!

Lokakuun puolesta päätettiin juhlistaa sitä faktaa että ne vitun mainarit nyt viimein pääsi pois sieltä luolasta, suht normaalista katastrooffista tuli hillitön mediamyllytys ja kaikki haaskalinnut hyökkäsivät paikalle myllyttämään omia täysin asiaankuulumattomia juttujaan. Perusmeininkiä siis sekin. Joda sanoi että tehdään luolamies-biisi. Joten semmonen tehtiin.

Kalle Kustaa se meni ja pisteli menemään ihan normisällin lailla! Hyvä CG! No, totuuden nimissä todettakoon että Ruotsin kuningasperhe nyt tuntuu olevan pystyynkuolleinta monarkkia mitä saattaa löytää, aikasempi skandaali kun oli jotain tasoa "Madde poltti ulkomailla tupakkaa", että annettakoon nyt anteeksi jos Kalle järjestettyine avioliittoineen kerran tanssahteli jonkun neitosen kanssa. Noinkin tukahdutetussa ympäristössä kasvaneet tuppaa yleensä ostamaan niitä kakskakkosia ja tekemään paljon pahempaa jälkeä.

Eihän se valmentaja erotettu kun vasta marraskuussa, en tajua mistä päättelin jo lokakuussa että Baxter sai tossua, sehän joutui vasta hyllylle sillon. Nooo sitä sattuu, yllättävän vähän tullut moisia asiavirheitä tässä projektissa. D-vitamiinia pitää muistaa syödä kun on pimiä, ja suomalainen, uffomiehet jättivät tulematta (mutta Fulham lupasi että ne saattavat tulla myöhemminkin), Ior Bock sai avustajaltaan puukkoa, jengiä homoteltiin suuntaan jos toiseen, ja Kristillis-demokraattien Päivi Räsänen yritti ottaa harteilleen kansan ykkösidiootin manttelin.

Ajatus, että Päivi luikertelisi anuksesta ulos, on kyllä karmea... miten siinä sitten hanurinsa pyyhkisi, napalmilla? Vesurilla?

X23 feat. Jodarok - Lokakuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti