perjantai 10. joulukuuta 2010

Marraskuu ja virallinen Wikileaks-biisi

JES-I!

Marraskuu oli noin sisällöllisesti ja läpällisesti ehkä paras kuukausi näistä kaikista. Wikileaksin paljastukset puhuttivat IHAN jokaista, ennen ja jälkeen maagisen sunnuntain. Olkoon jokainen mitä mieltä tahtoo Wikileaksin tarkoitusperistä, päämääristä tai taustavoimista, se oli selvää että se nappasi koko maailman huomion. Julian Assange on nyt koko maailman tuntema henkilö, kysyi sitten mummolta tai muksulta. Allekirjoittaneella on omat epäilynsä tästä kaikesta mutta en ota tässä kantaa siihen... sanottakoon silti että luuloni ovat jossain Mossadin, Rothschildin ja uuden maailman järjestyksen välimaastossa.

Biitiksi nasahti tämmöinen semiysäri/2010 bassovääntö Commonin tyyliin, ja siihen omasta mielestäni sopikin parhaiten tuommoinen tumma räppiaitous-ääni, kuten kuukauden vierailijoilla VilleGallella ja Kassumadolla on. Omasta esityksestäni en sitten mene niin takuuseen, mutta ihan sama, verse oli rykästävä jokatapauksessa. Jos ei muuta niin ainakin subbarit tykkää. Soittaa siellä tuunatussa Saabissa sitten. Täysiä.

Biisin tekonimi oli "Vuoto", niinkuin helposti huomaa. Ainoana punaisena lankana ämseille annettiin sana "Wikileaks", ja senkin huomaa helposti. Villegalle muisti murhaavan San Marino-matsin (8-0! ... ja toi siis ei ole hymiö) mutta alunperin Villen riimit sanoivat että "7-0, seiskaratikalla himaan" ... onneksi läheltä löytyi joku urheiluhullu joka ojensi miestä tapahtumien oikeasta kulusta. Olis ollu ehke vitun nolo. Toisaalta Jodakin tais viime kuussa mainita että "13. päivä tuli ja meni" ja eiköhän se ollut 14. päivä millon niitten uffomiesten piti saapua, että ei kai se niin tarkkaa ole...

Muuten varmaan turha lähteä ruotimaan että mitä viime kuussa tapahtui kun biisi käsittelee lähinnä 99.9% Wikileaksia. Ainoa valopilkku oli Basson foorumeiden uusi, MAHTAVA, häirikkö, DjRobbinHoods aka Futuristi turisti AKA Kiltamestari jonka edesottamuksia kyllä jaksoi seurata koko kuun. Melkein harmitti että kyseiselle miehelle tuli bannit. Koko episodi oli jotenkin kuin vanha TImo Tolkki-thread-episodi yhdistettynä Dani Linna-threadiin, mutta vain monenteen potenssiin nostettuna! PARASTA. Toivottavasti Robbin Hoods saa jo ammattiapua.

Sen kummemmitta vittuiluitta, olkaahan hyvööööt:

X23 feat. MC VilleGalle & Kassumato - Marraskuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti