keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Se on siinä!

JEAAAH!

Vuoden pituinen projekti on tullut päätökseen. Joulua juhlistetaan vielä tammikuun puolella varmaankin maailman ensimmäisellä suomenkielisellä jouluräpillä (...okei, ei se ole eka mutta sanon sen silti) ja mukana on maailman kipein friistail-kinkunsyöjä KOSOLA. Kosola söi sen verra fläsää ettei pydenny sjunggaa joulustygei, lol.

Tuli tuossa semmonen fiilis että jos tässä olis alkanu vielä viimeseen biisiin fiilistelemään jotain mitä joulukuussa tapahtu uutisissa niin olishan tuo nyt ollu selkeästi joulun halventamista, siksi tällä kertaa fiilistellään VAIN ja AINOASTAAN joulua, pipareita (piparia), totia, lahjoja, kinkkua, joulukuusia jne. Mitä nyt ikinä jouluna tehdäänkään. Humalainen pukki on tietysti joulun vakiohahmo.

Mitäs helvettiä sitä tästä tikusta sitten vääntäis asiaa? Ei mitään. Fiilistellään mieluummin sitä että vuonna 2011 on pakko jatkaa projektilla, mutta ei ihan tässä muodossa. Pitää tehdä jotain freesiä... :) Vierailijoita ja räppiä tietysti on luvassa, mutta eri konseptilla! Nähdään siis seuraavassa blogissa!!

Terveisin mitä pyhimmin ja hartaimmin,

X23

P.S. Ainii se biisi!

X23 & Kosola - Joulukuu

1 kommentti:

  1. Propsit tosiaan ideasta! Meikän mielestä vuoden kolme parasta tekelettä sijoittuu sattumalta akselille heinä-elo-syyskuu. Jos kuulin oikein ja oot tekemässä jotain pientä painosta näistä, niin varaan jo yhen Manseen.

    VastaaPoista